جهت جلوگیری از مصرف بالای مهمان

انجمن حمایت از میزبانان نوروزی و رمضانی تصویب کرد بهترین ترکیب جهت جلوگیری از مصرف بالای مهمان، شیرینی ناپلئونی و تخمه‌ی ژاپنی می‌باشد. باشد که از خوردن پسته و غذای اصلی جلوگیری نماییم.

edit

صادق خان

امتیاز دهید
هشتگ‌ها: آجیل،جوک،سید محمدصادق پورمرشد،شلمون،طنز،طنزستان طبرستان،عید،عید دیدنی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
شما برای ادامه باید با شرایط موافقت کنید

تقویت مدارس دولتی
مشت تورم
تروریست
keyboard_arrow_up